• Krimi
Faktor

Brutális részletek: az M0-áson dobta ki a szex közben megölt nő holttestét

A nő kikötözős szex közben vesztette életét. Az erőszakos férfi nem tudta elrejteni a holttestet.

Elkezdődött a pere annak a férfinak, aki szex közben megfojtott egy nőt, majd a holttestet kidobta az M0-s vecsési lehajtójánál. Az ügyet a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja.

A férfi az interneten keresett magának szexpartnert. Az áldozattal 2015 decemberében találkozott Budapesten, ahonnan a férfi csévharaszti házához mentek, ahol az agresszív férfi szex közben végzett a nővel. A gyilkosság után a támadó megpróbálta ráadni a nőre a ruháit, majd autóba tette és az M0-ás vecsési lehajtójánál kidobta a kocsiból, és hazament.

A holttestre autósok találtak rá, ők értesítették a rendőrséget. A nőt ekkor már eltűntként keresték, rokonai ugyanis időközben jelentették a rendőrségen, hogy nyoma veszett. A férfit órákon belül azonosították és elfogták.

A bíróság szerint az áldozatnak nem volt állandó munkája, anyagi gondokkal küzdött - írja a 24.hu. A nő ezért ismeretlenekkel találkozott és pénzért lefeküdt velük: álnéven regisztrált egy szexpartnerkereső oldalon, ott ismerkedett.

A gyilkosság napján a férfi vásárolni vitte barátait Budapesten, és ezután döntött úgy, hogy keres egy partnert az interneten. Így ismerkedett meg a nővel, aki belement a találkozóba. Megállapodtak, hogy együtt töltik az éjszakát, amiért a férfi 50 ezer forintot fizetett. Útközben azt is megbeszélték, hogy a férfi „kikötözős szexuális szerepjátékot” szeretne. Miután hazaértek, úgy közösültek, hogy a nő a hasán feküdt, keze hátul össze volt kötve, a férfi pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. A férfi azonban szex közben nadrágszíjat ragadott, a nő nyaka elé tette, majd szex közben fojtogatta őt körülbelül 8-10 percen keresztül. A nő ebbe halt bele.

Kommentek:

Top 0