• Belföld
Faktor

Anyja karjaiban halt meg a magyar pár babája, hibázhattak az orvosok

A fiatal pár két babáját is elvesztette.

A kicsi két hónaposan halt meg. (Képünk illusztráció.)

A kicsi két hónaposan halt meg. (Képünk illusztráció.)

Tragédiák sorozata ért egy családot a közelmúltban. Nagy Jennifer és Koltai Richárd kisfia, Nimród március végén, két hónaposan hunyt el – a szülők állítása szerint orvosi hanyagság miatt. A 21 éves anya közben újra állapotos lett, de négyhetesen elvetélt.

A Bors azt írja, hogy Nimród váratlanul hófehérré vált, de a háziorvos azt tanácsolta, menjenek haza vele, szoptassák többet, és itassanak vele több sárgarépalevet. Mikor órákkal később rosszabbul lett a pici, nagy nehezen beutalta a doktornő a legközelebbi kórházba, ahonnan egy fővárosi intézménybe vitték át. A kisfiú végül másnap, az édesanyja karjaiban meghalt.

A fiatalok a második babavárástól azt remélték, hogy némileg segít nekik túltenni magukat a történteken, de fiatal nő elvetélt.

Nimród ügyében továbbra is zajlik a rendőrségi vizsgálat. A Borsnak azt nyilatkozták a szülők, hogy sorra hallgatnak meg minden orvost és ápolót, akinek köze lehetett a halálához, ugyanis a kórházban is hibázhattak. A boncolást elvégző orvos szakértő megállapította, hogy összeomlott a kisfiú keringése, és légzési problémák léptek fel, de a 27,2-es cukrára nincs magyarázat.

Kommentek:

Top 0