• Külföld
Faktor

Holtan találták otthonában a 44 éves színésznőt

A férje bukkant rá élettelen holttestére. Azt nem közölték, miben hunyt el.

Váratlanul, 44 éves korában elhunyt Lisa Spoonauer, a Shop-stop sztárja. A színésznő holttestére a férje talált rá New Jersey-i otthonukban. Azt nem közölték, miben vesztette életét.

Kevin Smith kultfilmjében Lisa Spoonauer játszotta a főhős, Dante régi nagy szerelmét, Caitlin Bree-t.

Spoonauer ezenkívül csak egy másik filmben, a Bartender címűben szerepelt, és a gyászjelentés szerint egy éttermet vezetett New Jerseyben. Nem sokkal a film bemutatója után hozzáment a Clerks egyik főszereplőjéhez, a Randalt alakító Jeff Andersonhoz, de rövid idő után elváltak, és utána újra férjhez ment.

Kevin Smith az Instagramon emlékezett meg a színésznőről, akit az egyik legfontosabb emberként jellemzett, akivel életében találkozott: leírta, hogy mennyire természetesen viselkedett egy college-beli színjátszó órán, ezért Smith rögtön utána a parkolóban fel is ajánlotta neki a szerepet. Spoonauer erre azt felelte, hogy ha pornóról van szó, akkor nem vállalja, mire adott neki egy részletet a forgatókönyvből és a telefonszámát. Pár nappal később csörgött is a telefon, és Spoonauer igent mondott: "Tényleg nem pornó, de mindenki úgy beszél benne, mintha az lenne. Vicces, úgyhogy elvállalom".

A színésznőt a férje és kislányuk, Mia, valamint mostohafia, Tyler gyászolja - írta a Daily Mail.

Kommentek:

Top 0