• Külföld
Faktor

Holtan esett össze kertjében az apuka, brutális gyilkosság történt

Fia elmondása szerint apjának hosszú évek óta konfliktusai voltak egy nyugdíjas szomszédjukkal.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Brutális gyilkosság történt a szlovákiai Szereden.  Az 57 éves Ján S. lelövésének körülményeiről fia, ifjabb Ján számolt be.

Az 57 éves Ján S.-t szombaton a délutáni órákban találta holtan a szeredi, Cukorgyári utcában található családi házuk kertjében. A rendőrség még vizsgálja, pontosan mi történhetett, hétfőn az is kiderült, hogy különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében nyomoznak.

Ifjabb Ján elmondása szerint apjának hosszú évek óta konfliktusai voltak egy 70 feletti nyugdíjas szomszédjukkal - írja a Paraméter. A tragikus napon Ján S. felesége, Mária dél körül lepihent és elaludt. Ezalatt Ján S. a kertben szedte az almát.

A saját telkén szedte, senkinek nem ártott vele. Akkor lőtték le, amikor egy hordón háttal állt a szomszéd kertnek. Videó felvételünk van arról, ahogy lezuhan a hordóról. Magatehetetlenül esett a földre, miközben a feje ekkor már a szomszéd felé nézett

- mesélte a fia. Elárulta azt is, hogy a szomszéddal szinte naponta összevesztek valamin, a rendőrök viszont a szomszédviszállyal nem tettek semmit.

Mint mondta, a szomszéd amiatt szokott panaszkodni, hogy a fák ágai átlógnak az ő kertjébe:

A szomszéd azt is állította, hogy a garázsába kiöntöttünk két hordó olajat. Az istenért, mégis hogyan öntöttünk volna ki?! Ostobaságokat beszélt az apámra. Mi mindent jelentettünk a rendőrségen, de máig nem csináltak semmit
Kommentek:

Top 0