• Külföld
Faktor

Mégsem utálják a celebek Trumpot?

Az amerikai elnökválasztás sosem hagyta hidegen a sztárokat sem, de idén minden eddiginél több celeb ragadott mikrofont azért, hogy valamelyik jelöltért kampányoljon.

Fotó: Europress / Jeff Kowalsky Jewel Samad - AFP

Fotó: Europress / Jeff Kowalsky Jewel Samad - AFP

A hollywoodi sztárok elsősorban Clinton mellett kampányoltak, bár Trumpnak is volt jó néhány prominens támogatója. Most azonban, hogy kiderült, a republikánus milliárdos lesz az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, a korábbi Clinton-párti celebek egy része úgy döntött, ad egy esélyt Trumpnak. Néhányan azonban még mindig kitartanak, és a leendő elnököt szidják - írja a Fox News.

Fotó: Europress / Thomas Samson - AFP

Fotó: Europress / Thomas Samson - AFP

Akik nyitottakRobert De Niro az általános vicc főhőse volt, miszerint ha „a punk, ostoba” Trump nyer, elhagyja az Egyesült Államokat – most már reménykedő videóban beszél arról, hogy várja az elnök nagy tetteit. Hasonló üzenetet küldött Tom Hanks is, aki szerint Amerika volt már ennél rosszabb hely is, talán most sem lesz nagy baj.

A botrányhős énekesnő, Miley Cyrus is ad egy esélyt Trumpnak: könnyek között jelentette be közösségi oldalán, hogy elfogadja Trump elnökségét, de azért még bízik benne, hogy Clinton lesz egyszer az Egyesült Államok első női elnöke.

Akik elzárkóznakSokan azonban hajthatatlanok. Mark Ruffalo és Debra Messing videóüzenetben sürgette rajongóit, hogy hallassák a hangjukat, és segítsenek bebizonyítani, hogy Trump csak csalásnak köszönhetően kapott több szavazatot, mint Clinton.

Fotó: Europress / Chris Delmas - AFP

Fotó: Europress / Chris Delmas - AFP

Az NBA-sztár LeBron James tiltakozása jeleként nem volt hajlandó megszállni Trump hoteljében, mikor csapata New Yorkban játszott, és az Oscar-díjas színésznők, Sally Field és Natalie Portman is arról beszéltek interjúkban, hogy mennyire csalódtak az eredményben.

Madonna a nőtársait sem kímélte egy kirohanásában: szerinte elárulták őt is azzal, hogy egy 70 éves férfire szavaztak.

Limuzinos, gyerekes fecsegőkDan Gainor médiakutató szerint nagyon szép dolog a hűség, de itt az ideje, hogy a sztárok „felnőjenek és elfogadják az eredményeket”.

„A konzervatívok túléltek nyolc évet Obama alatt, szóval itt az ideje, hogy a demokraták is kibírjanak négy vagy éppen nyolc évet Trumppal. Ha pedig ezt nem tudják elfogadni, nyitva az ajtó, el lehet menni. Mindig lesz elég színészünk és színésznőnk.”

A szakember szerint az átlagembereknek már elegük van abból, hogy olyan celebek bírálják a döntéseiket a limuzinjaikból, akik többet költenek egy pár cipőjükre, mint az amerikai lakosok az autójukra.

Kommentek:

Top 0