• Külföld
Faktor

Egy percig sem vártak, a filmesek lecsaptak a thaiföldi barlangban rekedt gyerekekre

A producerek azonnal lecsaptak az izgalmas témára.

Hollywoodban nem pazarolják az időt, állítólag két amerikai producer azonnal a thaiföldi mentés helyszínére utazott, hogy egy esetleges gyerekmentésről szóló filmet előkészítsen - írja a BBC.

Fotó: Europress - AFP/Lillian Suwanrumpha

Fotó: Europress - AFP/Lillian Suwanrumpha

A Pure Flix amerikai, főként vallási tematikájú filmeket és műsorokat gyártó cég két tulajdonosa, Michael Scott és Adam Smith Tham Luangban vannak, figyelték a barlangban rekedt gyerekek mentését, és közben helyiekkel interjúztak, mivel állítólag filmet szeretnének forgatni az eseményekből.

Többen megkérdezték tőlük, hogy nem érzik-e tolakodónak a jelenlétet, mire Smith állítólag azt felelte, hogy több hollywoodi gyártó cég is helyszínre készül, így igen gyorsnak kell lenniük. Egyelőre nem erősítették meg, hogy valóban film készül a barlangban rekedt gyermekek mentéséről, de igyekeznek minél hamarabb kideríteni.

Thaiföldön egy ifjúsági futballcsapat 12 tagja és az edző június 23-án rekedt a Tham Luang barlangban, miután a kifelé vezető járatokat a heves esőzések miatt elárasztotta a víz. A mentőcsapatok végül július 2-án találták meg őket, 4 kilométerre a bejárattól. A mentőakció vasárnap kezdődött, keddre pedig mindenkit sikerült épségben kihozni.

Kommentek:

Top 0