• Pénz
Faktor

Új autót szeretne, de nincs pénze? Akár ingyen hitelhez is juthat

Persze nem biztos, hogy végig nulla százalékos lesz a THM.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Ha nincs meg a teljes összeg az új kocsira, akkor is tudunk a lehető legkevesebb ráfizetéssel vásárolni. A Pénzcentrum szerint jó lehetőség lehet a lízing, amivel akár ténylegesen nulla százalékos THM-re is szerződhetünk.

A legalacsonyabb THM-et a Renault-nál találták, ahol az 0 százalékos, ugyanakkor a kamatozás változó. Ez azt jelenti, hogy a kamatkörnyezet változása esetén előfordulhat, hogy a futamidő későbbi szakaszában magasabb kamatot leszünk kénytelenek fizetni, mint a szerződés megkötésekor. Az ajánlat jelenleg minden autóra érvényes, az akció igénybe vételéhez 35 százalék önerőt kell felmutatni, illetve mindössze 24-48 hónapos futamidőt lehet választani.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A francia márka akcióját leszámítva azonban úgy tűnik, hogy jelenleg 2,5 százalék környékén vannak a legkedvezőbb ajánlatok, írták. Persze vannak ennél magasabb THM-ek is, egészen a 9 százalék körüli értékig.

    Azt is megnézték, mi a helyzet, ha személyi kölcsönben gondolkodik valaki az autóvásárlásnál. Ekkor arra kell számítani, hogy biztosan nem fogunk sem 0, sem 2,5 százalékos ajánlatokat kapni. Ennek az az oka, hogy lízing esetében az autó tulajdonjoga a finanszírozónál marad, ezért kisebb a kockázata, mint egy fedezetlen személyi kölcsönnél.

    Kommentek:

    Top 16