• Külföld
Faktor

Önnel sem szexel eleget a párja? Ez a cég kidolgozott egy megoldást

A The Spinner nevű céget sokan támadják az újítás miatt, de szerintük legális a módszer.

A The Spinner nevű vállalkozás internetes hirdetésekkel segítené azokat a férfiakat, akikkel nem szexel eleget a párjuk – írja a The Sun. A cég 23 fontért (nagyjából 8500 forint) egy olyan, teljesen ártalmatlan tartalomra mutató linket állít elő a vásárlónak, amit ha megmutatunk a partnernek, az egy olyan információcsomagot (cookie-t) helyez el az érintett készülékén, ami később folyamatosan olyan tartalmakat fog megjeleníteni böngészés közben, ami felkeltheti a szexuális vágyat az illetőben.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

A cég által kínált alapcsomag a célszemélyt 10 szexuális tartalmú cikkel bombázza 180 alkalommal 3 hónapon keresztül. Az írások direkt erre a célra lettek kiválogatva, olyan női magazinok tartalmából, mint például a Cosmpolitan – állítja a cég média megjelenésekért felelős alelnöke, Elliot Shefler.

A The Spinner szerint mindez teljesen legális, aminek némileg ellentmond, hogy minden felelősséget a vásárlóra hárítanak. A vállalatot támadják is a megoldásai miatt, de azzal védekeznek, hogy ők nem csinálnak mást, csak magánembereknek biztosítanak olyan célzott hirdetéseket, mint amilyet a Google és a Facebook kínál a cégeknek.

A hirdetésekkel manipuláló vállalat ugyanakkor nemcsak a szexre vágyó férfiaknak igyekszik segíteni. A nők ugyanígy vásárolhatnak linkeket, amik elméletben arra ösztönzik a partnert, hogy segítsen a ház körüli teendőkben, sőt cégeknek is ajánlanak csomagokat, amikkel a dolgozókra lehet hatni.

Kommentek:

Top 0