• Külföld
Faktor

Hihetetlen felvételek emberekről és állatokról az amerikai szörnyviharban

Óriási gondokat okoz a napok óta tartó hóvihar az Egyesült Államok keleti partján, azonban vannak olyanok, akik tudnak alkalmazkodni a hóeséshez. A közösségi médiának köszönhetően pedig a világon bárki követheti, hogy milyen az élet a hóval borított amerikai városokban.

Az óriáspandáról, Tian Tianról készült videó pillanatok alatt elterjedt az interneten. A Smithsonian Intézet washingtoni állatkertjében élő panda ugyanis nagyon élvezi a hóvihart.

A vadállatok pedig elkezdték birtokba venni a várost. A Mashable egy őzcsapatról tett fel videót a YouTube-ra, akik a kihalt úttesten rohangálnak.

Az emberek is igyekeznek kihozni a legtöbbet a helyzetből. New Yorkban sokan rájöttek, hogy sílécekkel könnyebben tudnak közlekedni az utcán, az erről készült képekből pedig rengeteget találhatunk a Twitteren és az Instagramon.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Egy Washingtonból hazafelé tartó keresztény közösség tagjai pedig elakadtak az autópályán, ezért úgy döntöttek, hogy hóból épített oltárnál tartanak misét, mivel nem tudtak eljutni a legközelebbi templomba.

    Top 16