• Krimi

Kisemmizte saját gyerekeit az anyagyilkos férfi

A férfi megölte a feleségét, de 48 órán belül elkapták Tenerifén. 19 év börtönt kapott, gyerekeinek 93 millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság. A férfi titokban eladta, az egyik gyerekeit megillető ingatlant.

Váratlanul megtámadta, majd megölte a feleségét a férfi Tenerifén. A Blikk birtokába került bírósági ítélet szerint az egyébként barna öves karatés, jó karban lévő fiatal nőt otthonuk garázsában támadta meg a férj. Először combcsontját célozta, majd szétverte a nő fejét. A holttestét autója csomagtartójába tette, és egy félreeső tengerparti helyre vitte, köveket tett rá, a nő testét egy nap múlva megtalálták és elfogták a férfit. Az ítélet szerint 19 évet kell börtönben töltenie.

"A bíróság kimondta, hogy az árváknak háromszázezer euró (93 millió forint) jár kártérítésként az elkövetőtől. Ezt az ingatlanjai értékesítésével, vagy azok átruházásával kell kiegyenlítenie – nyilatkozta a Blikknek dr. Helmeczy László, az elhunyt nő képviselője. Az ügyvédet az árván maradt gyermekeket nevelő nagymama kereste meg, mert a gyerekek másik nagyanyja a börtönben ülő fiával szövetkezve eladta a férfi fővárosi lakását. Azt az ingatlant, ami a bírósági ítélet szerint a gyerekeket illeti meg, és amiből a kárpótlást kellene kifizetnie..

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16