• Krimi
Faktor

Hétvégi házak faláról lopta el a gázcsövet

A ráckevei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 26 éves férfi ellen, gázcsöveket lopott a házak faláról.

A ráckevei 26 éves M. Szabolcs tavaly szeptember és november közötti időszakban tíz hétvégi ház faláról letörte és ellopta a réz gáz- és fűtés csövet Ráckeve, Szigetbecse, valamint Makád területén. A 26 éves férfi egy ráckevei hétvégi házhoz kétszer is visszament és a falról közel 30 méter réz csövet lopott el. Egy másik esetben az ingatlan faláról ereszcsatornát, az udvarról pedig alumínium csövet, vascsövet és egy csípőfogót vitt el.

Kiderült, hogy októberben a ráckevei HÉV állomás kerékpártárolójából még egy biciklit is ellopott.

A rendőrök november 27-én 10 óra körüli időben Ráckeve egyik utcájában megállították a férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi éppen egy olyan ereszcsatornát szállított, amit  nem sokkal korábban lopott el egy Duna-part menti hétvégi házról. Bevitték a rendőrségre, kihallgatták, és a férfi minden lopását elismerte. Házkutatást tartottak nála, és megtalálták a lopott kerékpárt és csatorna rögzítő pántokat - írta a police.hu.

Top 0