• Krimi
Frányó Krisztina

Hét gyereke volt a saját lányától az erőszakoló férfinak

Két évtizeden keresztül erőszakolta az apa a saját lányát. A vérfertőző kapcsolatból hét gyerekük is született. Az argentin férfit sokáig kereste a rendőrség, de most megtalálták a búvóhelyét, és letartóztatták.

Az 56 éves férfi ellen csak most tett feljelentést 31 éves lánya – egy orvosi vizsgálatnak köszönhetően. Ugyanis mikor az egyik gyereket a nőnek orvoshoz kellett vinnie, a doktor rákérdezett, hogy ki a gyerek apja. A nő ekkor elárulta, hogy a gyerekeinek is a saját apja az apjuk – írja az Independent.

Később a nő elmondta a rendőröknek, hogy az apja kilenc éves kora óta erőszakolja – a visszaéléséből összesen hét gyerekük született. Az erőszakhullám akkor kezdődött, mikor az akkor még kilenc éves kislány anyukája meghalt. Ekkor a férfi bejelentette, hogy mostantól a lánya fogja betölteni az „új feleség” szerepét.

„Megütött vagy egy bottal kergetett végig a házban, ha azt látta, hogy a szomszédokkal beszélgetek – vagy ha csak egyszerűen meg akart erőszakolni. Állandóan fenyegetett, az egész életemet félelemben töltöttem. Azt mondta, megöl, ha valaha is elárulom.”

A nő elmondta, hogy most már a gyerekei életét is félti – többüknek korábban már végig kellett nézniük a férfi támadásait. Apja testvérei is megfenyegették, hogy vonja vissza a férfi ellen tett feljelentését.

„Azt akarom, hogy a börtönben rohadjon meg. Igazságot akarok.”

Az argentin rendőrség már a múlt hónapban kiadta az elfogatóparancsot a férfi ellen, de az apa elrejtőzött a hatóságok elől. Csak most sikerült megtalálniuk, egy szélesebb körű nyomozásnak köszönhetően. Bíróság elé kell állnia, és a nemi erőszak vádját súlyosbítja a vérfertőző kapcsolat is.

Top 16