• Külföld
Faktor

Felfoghatatlan, mire kényszerítette 5 és 7 éves fiát a fiatal anya

A gyerekek részletesen beszámoltak a történtekről.

„Újabb mélységekbe érkezett a heroinjárvány” – ezt mondta Penn Township rendőrkapitány annak a 25 éves pennsylvaniai nőnek az esetére, aki kisfiaival adatta be magának a heroint. Az Egyesült Államokban ugyanis egyre nagyobb problémát jelent a keménydrog.

A most 5 és 7 éves gyerekeknek nagyjából másfél évvel ezelőtt kellett több alkalommal is beadniuk a kábítószert egy injekciós tűvel anyjukba, akit az előző héten tartóztattak le - számolt be a helyi sajtó.

John Otto rendőrkapitány elmondása szerint a két gyerek részletes leírást adott arról, hogy mit kellett csinálniuk, amikor beadták a drogot. A két fiú januárban számolt be erről a hatóságoknak.

A nyomozóknak elmondták, hogy anyjuk beszúrta magának a tűt, és nekik a fecskendőt kellett először felhúzni, amíg meg nem jelent a vér, majd lenyomni. Elmondták azt is, hogy édesanyjuk egy cukorszerű anyagot kevert el vízzel, és azt tette a fecskendőbe.

A hatóságok február elején adtak ki letartóztatási parancsot Leanne Michelle Abbott ellen, aki bujkálni kezdett. Végül egy hónappal később, az előző héten vették őrizetbe Nyugat-Virginia államban, ahonnan visszaszállították Pennsylvaniába. Abbott ellen gyermekveszélyeztetés és gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást.

Kommentek:

Top 0