• Krimi
Faktor

Bedrogozták babájukat, hogy az orvosok ne vegyék észre a függőségét

Egy édesanya és édesapa a babájuk megszületésének első napján már bedrogozták a kicsit, hogy eltitkolják a baba kábítószerfüggőségét a nővérek és orvosok előtt.

A 26 éves, Utah államban élő Lacey Dawn Christenson terhessége alatt rengeteg heroint adott be magának, és erős fájdalomcsillapítókat szedett. Ennek eredményeként kislánya is drogfüggőként született meg április 9-én.

Az anya, és a kicsi 29 éves apja, Colby Glen Wilde is elismerték, hogy egy tablettát porrá őröltek és az újszülött ínyére kentek, nem sokkal azután, hogy megszületett. Ez egy bevett szokás a drogos szülők körében, így próbálják meg eltitkolni a gyerek függőségét a kórházi személyzet elől.

A szülők egyébként akkor buktak le, amikor a szülők lopni próbáltak egy szupermarketből hazafelé tartva az akkor már két hónapos gyerekkel, de menekülés közben leejtették a babát, majd egy idegen kezébe adták és kocsival elhajtottak. A rendőrök azonban még a parkolóban elkapták őket június 26-án.

Wilde-ot és Christensont letartóztatták, három gyermeküket, egy 8, 4 és 2 éves fiút pedig a legidősebb fiú apjánál helyezték el - írja a The Sun.

Kommentek:

Top 0