• Krimi
CsR

Helyesírási hiba buktatta le a szép magyar bankárnő gyilkosát

A gyilkos sms-t küldött a nő főnökének, ám az hemzsegett a helyesírási hibáktól. A főnöknek ez azonnal gyanús lett.

Túl sok volt a helyesírási hiba abban az SMS-ben, amit elvileg az a nő küldött főnökének, akinek a holttestét Kőbányán egy Harmat utcai lakásban találták meg.

Az üzenetben az állt, hogy a nőnek fáj a mandulája, ezért nem menne dolgozni. Csakhogy a rossz nyelvtan és a hirtelen jött betegszabadságok sem vallottak Irmára, aki egy bankban dolgozott vezető beosztásban.

Ezért a főnöke inkább szólt a nő szüleinek, akik végül megtalálták lányuk holttestét. A rendőrség egy balatonfűzfői férfit gyanúsított a gyilkossággal, de mire beazonosították az elkövetőt, László már átjutott Ausztriába, ahol feladta magát. A férfit egy hónappal a gyilkosság után, október 18-án, kedden adták át a magyar hatóságoknak.

A Velvetnek a nő apja beszélt arról, hogy a helyesírási hibáktól hemzsegő üzenetet a gyilkossággal gyanúsított férfi küldte lánya főnökének. Abban is biztos, hogy gyereke és László között soha nem volt szerelmi kapcsolat, a férfi ugyanis lánya barátnőjével járt, rajta keresztül ismerték meg egymást.

Úgy láttam, hogy Irma tartott a férfitól, és a barátnőjét is győzködte, hogy szakítson vele. Ennek a férfinek nem volt munkája, és nem is akart dolgozni.

Gyanús üzletekből lehetett valamennyi pénze, de inkább a barátnőjén élősködött. Ez nem tetszett a lányomnak sem. 

Amikor rákérdeztem, hogy mégis mit követett el ez a férfi, hogy ült-e börtönben, csak legyintett: „apu, jobb ha nem tudod!″
Kommentek:

Top 0