• Krimi
Faktor

Lezuhant egy mentőhelikopter Pest megyében, meghalt a fiatal apuka - húzódik az ügy

Az egyik áldozat második gyermeke néhány héttel a tragédia után jött világra. A család azóta tehetetlen.

Több mint öt éve pereskedik a mentőápoló, Sörös Milos édesanyja. Ibolya még mindig azt szeretné tudni, hogy mi okozta annak a mentőhelikopternek a meghibásodását, amelynek lezuhanása miatt fia meghalt. Milos már nem láthatta kisfiát, aki a tragédia után három héttel született. 

Az egyetlen gyermekem úgy halt meg, hogy azt csinálta az utolsó pillanatban is, amit a legjobban szeretett. Amikor kicsi volt, akkor is csak a repülés érdekelte

– mondta a Lokálnak Ibolya.

2008-ban zuhant le Pest megyében az égési sérült kisfiút szállító mentőhelikopter, miután a gép mindkét hajtóműve leállt. A mentőápoló, Sörös Milos a helyszínen meghalt, a pilóta pedig néhány nappal később, a kórházban vesztette életét. A balesetet a mentőorvos, az akkor kétéves kisfiú és édesanyja élte túl. Milos felesége nyolc hónapos terhes volt, amikor elvesztette szerelmét. Kislányuk, Rebeka ekkor másfél éves volt.

Milos édesanyja azóta is a férfi munkáltatójával és a biztosítóval pereskedik. Szeretné megkapni a teljes vizsgálati eredményt, minden adatot látni akar.

Kommentek:

Top 0