• Belföld
Faktor

Kizuhant az ablakon és meghalt a kis Panna, a szülők nem magukat okolják

Hazugságvizsgáló fogja kideríteni, hogy ki mond igazat.

Mivel a szembesítés eredménytelen volt, a rendőrség hazugságvizsgálóval próbálja kideríteni, hogy ki mond igazat és ki hazudik a hároméves Panna halálával kapcsolatban. A kislány egy kistarcsai társasház negyedik emeletéről zuhant ki, és szörnyethalt.

A kislány szülei szerint a tragédiáért a gyerek keresztanyja felelős, míg a nő állítja: Panna édesanyja és édesapja is tudott róla, hogy neki munkába kell mennie, ezért egy rövid időre a pici egyedül marad a lakásban - írja a Blikk.

Május 19-én Panni szülei – Alexandra és Tamás – éjszakai műszakban dolgoztak, ezért megkérték kislányuk keresztanyját, hogy vigyázzon a gyerekükre. A kérésnek a nő eleget is tett, kora reggel azonban magára hagyta a picit. Panna felébredt, megijedt, hogy egyedül van, és mivel a bejárati ajtó árva volt, az ablakhoz ment, ahol azonban megcsúszott és kiesett a negyedik emeletről. A gyárból hazaérő édesapja a ház melletti betonon találta meg kislányát, felkapta, és azonnal felrohant vele a lakásba. A mentőknek még sikerült a gyereket újraéleszteni, a kórházban azonban elhunyt.

A kislányunk volt a mindenünk. Ha tudtuk volna, hogy az a nő magára hagyja akár egyetlen pillanatra is, soha nem bíztuk volna rá Pannát. Nem igaz, hogy megállapodtunk abban, hogy korábban elmegy a lakásból, mielőtt mi hazaértünk volna

– mondta el a Blikknek Panna édesanyja, Alexandra. A pár a tragédia után Angliá­ba költözött, remélve, hogy a távolság talán enyhülést hoz számukra.

Kommentek:

Top 0