• Külföld
Maksa Mónika

Megdöbbentek a turisták: havazik a Kanári-szigeteken - videó

A Kanári-szigeteken a turisták ritka jelenséget figyelhetnek meg, ugyanis napok óta havazik. A szigetek hegycsúcsain időnként előfordulhat havazás, most azonban vastag hóréteg van a hegyeken.

Az MTI információi szerint több hegyi utat is le kellett zárni a hóesés miatt a Spanyolországhoz tartozó szigeteken, mert az autók számára járhatatlanná váltak.

Más helyeken a több ezer kíváncsiskodó okozott fennakadást a közlekedésben. Az emberek a hegycsúcsokra igyekeztek, hogy megnézhessék a Kanári-szigeteken viszonylag ritkán havas tájat.

A szigetek legmagasabb hegycsúcsa, az 1949 méter magas Pico de las Nieves, azaz Havas csúcs neve is arra utal, hogy időnként havazhat a szigetek magasabban fekvő területein.

Ver y compartir el video : Amanecer y nieve en la Cumbre de Gran Canaria.Este viernes 19/02/2016 amanece nevando en Cumbre de Gran Canaria sobre las 08h de esta mañana invernal todo un espectáculo espero que disfruten de el le falta música pero aquí no lo puedo editar esta tal como lo hice.Saludos desde la Cumbre Nevada Toda una PreciosidadEl Coleccionista de Instantes 19/02/2016

Posted by Juan Rodriguez Sosa on Freitag, 19. Februar 2016

Top 0