• Kultúra
Maksa Mónika

Havannai koncertre készül a Rolling Stones

A Rolling Stones brit rockegyüttes valamikor március 20. és 24. között léphet fel Havannában. A zenekar Olé című latin-amerikai turnéját Kuba fővárosában szeretné befejezni.

A Telam argentin hírügynökség, különböző forrásokra hivatkozva írt arról, hogy a Rolling Stones Kubában lép majd fel. Megemlítették az együtteshez közel álló kubai zenészeket, producereket és a banda argentin fellépéseinek megszervezésében segédkező szervezet tagjait is a cikkben, amelyben azt írták: "A legendás banda történelmi jelentőségű havannai koncertről álmodik."

Forrás: Europress - Getty Images/Matt Cardy

Forrás: Europress - Getty Images/Matt Cardy

A hírek ellenére még nem biztos, hogy a koncert megvalósul, mert az együttes egyelőre egyetlen új dátummal sem egészítette ki a turnét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az Olé turné február 3-án kezdődött Chile fővárosában, ezután a Rolling Stones Buenos Airesben és Montevideóban, Uruguay fővárosában lépett színpadra.

    Brazíliában február 24-én adtak koncertet és még kétszer lépnek fel, majd Peruba, Kolumbiába, onnan pedig Mexikóba mennek. Az együttes honlapján jelenleg a március 17-i mexikóvárosi koncert szerepel a turné utolsó állomásaként – írja az MTI.

    Top 16