• Krimi
Faktor

Brutális jelenet a pesti villamoson: senki sem segített a vérző bácsinak

A bácsinak vérzett az orra, miután valaki megrúgta, mégsem hívott senki segítséget.

Az Index egyik olvasója számolt be arról, hogy február 22-án este kilenc körül a Lehel téri végállomáson várakozó 14-es villamoson megverték az édesapját. Egy huszonéves férfi az első kocsiban több emberbe is belekötött, majd miután átszállt a második kocsiba, hátulról fejbe rúgta az ülve várakozó 69 éves nyugdíjast.

Illusztráció.

Illusztráció.

Az idős férfi orra eltört, az arca és a szeme környéke bevérzett, a Honvédkórház Sürgősségi Osztályán megállapították, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazott férfi ugyan próbált telefonálni, de a vérzés lefoglalta a kezét, ezért mivel a sofőr nem volt még a helyén, az utasoktól kért segítséget, de senki sem segített.

Így a negyedik megállóig utazott a vérzést csillapítva, majd leszállás után jelezte a sofőrnek a történteket, aki felajánlotta, hogy elviszi a végállomásra, ahol ellátják. Az idős férfit végül Lehel utcai barátai látták el, és mivel a sofőr nem szólt a hatóságoknak, ezt fia tette meg.

A BKV közölte, hogy az eset után több nappal kaptak panaszbejelentést, ami nyomán belső vizsgálat indult, az ügyben rendőrségi vizsgálat is zajlik.

Kommentek:

Top 0