• Belföld
Faktor

A hatodik emeletről zuhant le egy férfi Szegeden

Életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a csodával határos módon életben maradt az a férfi, aki egy szegedi panelház szigetelését ellenőrizte, amikor a földre zuhant.

A mentők fél órán át stabilizálták annak a férfinak az állapotát, aki egy szegedi panelház szigetelését ellenőrizte, amikor a hatodik emeletről a betonjárdára zuhant – írja a Délmagyar.hu-ra hivatkozva az Origo.

Az 54 éves triatlonos, biológia-testnevelés szakos tanár több mint 20 éve foglalkozik ipari alpinizmussal, a jelenlegi információk szerint a ház közös képviselőjének megbízásából ellenőrizte a szigetelést.

A földre zuhant férfit az épület földszinti helyiségét bérlő büfés vette észre: hallotta a puffanást és a jajgatást. A férfi a földön feküdt, magánál volt és beszélni is tudott, de iszonyatos fájdalmai voltak.

Szerencséje volt, mert a földszint felett lévő rácsnak nem csapódott neki, de életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol megoperálták. A felépüléséhez egy közösségi felhívás segítségével kértek vért a barátai, ismerősei, amire a múlthéten történt baleset óta sokan jelentkeztek.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Kommentek:

Top 0