• Krimi
Faktor

Teljesen megszállottá vált a borsodi férfi: hihetetlen, milyen sokat zaklatta volt párját

Több mint ezer hívás és 700 SMS tanúskodik a férfi kiborulásáról.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 32 éves harsányi férfival szemben, aki rendszeresen zaklatta és fenyegette a volt élettársát, miután a nő szakított vele.

Illusztráció.

Illusztráció.

A vádlott és a fiatal nő élettársi kapcsolata tavaly júliusban ért véget, ekkor a férfi el is költözött a nő lakásából. Ezután november közepétől egészen január végéig, több mint 1500 alkalommal hívta fel a volt párját és összesen 711 sms üzenetet küldött neki, amelyekben féltékenységéből adódóan többször is azzal fenyegette, hogy megöli.

A telefonon háborgatáson túl a férfi november 26-án közös gyermekük meglátogatása ürügyén személyesen is megjelent a nő lakásán, ahol előzetes szóváltást követően felkapott egy kést, és a sértett felé szúró mozdulatot imitálva megfenyegette a nőt, hogy leszúrja.

Az ügyészség élettárs ellen elkövetett erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja. Az ügyészség  próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kért a férfira - tájékoztatott az ügyészség.

Kommentek:

Top 0