• Külföld
Faktor

Meglepő hírek: Harry herceg szakít a családjával?

Meglepő tervekről rántotta le a leplet néhány ismerős: Harry herceg szeretne normális életet élni, ezért ha összeházasodik az amerikai színésznő Meghan Markle-lel, visszalép hercegi feladatainak teljesítésétől.

Fotó: Europress / Tolga Akmen - AFP

Fotó: Europress / Tolga Akmen - AFP

A szivárogtató szerint Harry a címét ugyan nem dobja el, és néhány kötelezettségének így is eleget fog tenni, de sokkal ritkábban fog nyilvánosság előtt megjelenni a brit királyi család képviselőjeként - írja az Express.

Meghan Markle korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne hercegné lenni, mivel nem úgy képzeli el a jövőjét, hogy abban állandóan „mosolyogva kezet ráz, szalagokat vág át és babákat puszilgat a nyilvánosság előtt”. De a  színésznő ismerősei szerint ha rákényszerülne, eleget tenne a férje révén nyert cím kötelezettségeinek.

Közeli ismerősök szerint az eljegyzés bármikor megtörténhet, a jóslatok szerint Harry herceg még azelőtt megkéri 35 éves szerelme kezét, mielőtt szeptemberben betöltené a 33 életévét. Ha pedig összeházasodtak, Harry életstílust vált – aminek nem mindenki fog örülni. II. Erzsébet királynő ugyanis szeretné egyben tartani a családot, és bár nagy szabadságot biztosít unokáinak, elvárja, hogy teljesítsék a nevükkel járó feladatukat. Harry azonban örökölte nagyanyja határozottságát, így kérdéses, ki enged előbb az elhatározásából.

Kommentek:

Top 0