• Külföld
Faktor

Kínos vita a királyi családban: Harry herceg összeveszett az apjával

Károly herceg ötleteivel bombázza kisebbik fiát az esküvőjét illetően, de Harry nem kér belőlük.

Fotó: Europress / Alexi Lubomirski - AFP

Fotó: Europress / Alexi Lubomirski - AFP

A pletykák szerint a családban forrnak az indulatok, miután a jegyespár egymás után dobja vissza Károly herceg ötleteit. Az esküvőig már csak négy hónap maradt, de a palotai források szerint ha a helyzet nem változik, a fiatal herceg májusra végleg elhidegül az apjától - írja az Express.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az első jelentősebb vitára akkor került sor, mikor Károly az egyik esküvőszervezőként dolgozó ismerősét ajánlotta a szerelmesek figyelmébe. Michael Fawcett régebben Károly inasa volt, majd szakmát váltott, és a herceg szerint manapság ő az egyik legjobb szervező. Meghannak azonban nem tetszett az ötlet, ezért Harry nemet mondott Károly felajánlására, és azóta feszült a légkör apa és fia között.

    Károlynak az sem tetszett, hogy kisebbik fia és amerikai menyasszonya egy "vidám, bulizós" esküvőt szeretne tartani, szakítva a hagyományos fekete-fehér ruhákkal is. Ezért az elképzelésért azonban valószínűleg a királynő sem fog rajongani, úgyhogy Harry-nek a sarkára kell állnia, ha az elképzelései szerint szeretné feleségül venni Meghant.

    Kommentek:

    Top 16