• Krimi
Maksa Mónika

Három nő erőszakolta meg a stoppost

Három nőt üldöz a rendőrség, mert felvettek egy stoppost, majd szexre kényszerítették. A férfi spermáját akarták megszerezni, miután hozzájutottak, kilökték a férfit a kocsiból és elhajtottak. A nők egy fehér Toyota Crestában utaztak és felajánlották a férfinak, hogy elviszik a Zimbabwe délnyugati részén fekvő Bulawayo városába.

A férfi a rendőrségnek azt mondta, hogy ahelyett, hogy elvitték volna oda, ahova indult, szexre kényszerítették, majd kidobták a kocsiból és elhajtottak a spermájával.

Precious Simango felügyelő, a bulawayói rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a város egyik utcáján vették fel a férfit. Azt mondta nekik, hogy akkor kezdett arra gyanakodni, hogy valami rossz fog történni, amikor a nők hirtelen változtattak útvonalat.

Az út mentén leparkoltak, majd szexeltek vele. Az egyik nő óvszerrel, míg másik két társa védekezés nélkül szexelt a férfival. Ezután kilökték a kocsiból és a spermájával elhajtottak. A felügyelő nem tisztázta, hogy a nők miért gyűjtötték a spermát, de az eset nagyon hasonlít két korábbi ügyre.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Mirror szerint a korábbi esetek során egy hagyományos szerencsehozó rituáléhoz gyűjtötték a támadók a spermát. A helyi média szerint az áldozatokat ilyenkor bedrogozzák vagy megfenyegetik, szexuális stimulálószert adnak nekik, majd szexre kényszerítik őket.

    2011 novemberében három lánytestvért és az egyikük barátját tartóztatták le, mert stopposoktól gyűjtöttek spermát a rituáléikhoz. A Nhokwara nővéreket pedig egy autóbaleset miatt sikerült elkapni. Náluk a rendőrök 31 használt óvszert találtak.

    Top 16