• Krimi
Faktor

Kábítószer-botrány a Szigeten, gyerek is van az érintettek között

Öt embert fogtak el hétfőn a rendőrök.

A budapesti rendőrök elfogtak két holland férfit, akiknél extasy-t találtak, és három magyar kábítószer-kereskedőt, akik közül egyet őrizetbe is vettek.

Három fiatalra figyeltek fel a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói hétfőn kora este a Hajógyári-szigeten, akiknek a ruháját átvizsgálták és azokban 7 tasak kábítószergyanús fehér port, készpénzt és valutát találtak. A 28 éves, a 16 éves és a 14 éves magyar állampolgárok közösen árultak kábítószert a fesztiválozók számára.

Az esti órákban két holland állampolgár ruháját is átvizsgálták a rendőrök, náluk kábítószergyanús tablettákat és port találtak. A 25 éves és a 28 éves holland állampolgár övtáskájában összesen 13 tabletta extasy és 2,96 gramm kábítószergyanús fehér por volt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az öt férfit a nyomozók elfogták és előállították a III. kerületi Rendőrkapitányságra. A három magyar elkövetőt kábítószer-kereskedelem miatt, a két holland állampolgárt pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki. Egy magyar kereskedőt a rendőrök őrizetbe vettek - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0