• Krimi

Hárman molesztáltak egy fiatal lányt

Kilenc hónap, másfél év, illetve két év börtönt kapott csütörtökön három kunszentmiklósi férfit, akik csoportosan molesztáltak egy fiatalkorú lányt.

A szegedi bíróság szexuális erőszak kísérletében mondta ki bűnösnek a jelenleg 23 és 26 év közötti vádlottakat.

A fiatalok 2013. október 12-én este egy kunszentmiklósi házban találkoztak, hogy közös ivás után elmenjenek a városközpontba, egy diszkóba. Az akkor még fiatalkorú lány is elment a buliba, mert szimpatikus volt neki az egyik fiú. A fiúk rengeteget ittak. A lány is ivott, de csak keveset, így nem volt részeg. A buli egyre inkább eldurvult, részeg ordítozásba csapott át.

Képünk illusztráció

Képünk illusztráció

Este fél tizenegy körül az egyik fiú molesztálni kezdte a lányt, aki emiatt pofon vágta, és kiment a szobából. Amikor később visszatért, a fiú az ágyra rántotta, egyik társa lefogta, s miközben a lány kiáltozott, fogdosta és megpróbálta lehúzni a harisnyáját. Harmadik társuk odament az ágyhoz, és ő is fogdosni kezdte a lányt.

A lánynak végül sikerült kiszabadítania a kezét, felpofozta az egyik fiút, aki ezután kiment a szobából. A kapálózás közben a lány leesett az ágyról, a másik két fiú azonban nem engedte el. Közben az egyik vendég – aki partifotókat készített a mobiltelefonjával – lefényképezte a lányt és a két fiút.

A két fiú később is zaklatta a lányt az este folyamán, majd a társaság elindult a diszkóba. A lány is velük tartott, mivel hazafelé arra vitt az útja, majd a diszkó előtt többeknek elmesélte a vele történteket.

Top 0