• Krimi
Faktor

Az elviselhetetlen szag lett gyanús: egy baba maradványaira bukkantak egy hátizsákban

Borzasztó körülményekkel szembesültek a rendőrök egy házban.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Elítélte a bíróság azt a három nőt - anyát, nagymamát és az áldozat nővérét -, akik szándékosan nem hívtak időben orvost egy 18 éves fiúhoz, és hagyták meghalni. A rendőrség a tini holtteste mellett egy 26 éve elhunyt baba maradványait is megtalálta egy hátizsákban.

A 18 éves fiú 37 kilósan vesztette életét leedsi otthonában, mert rokonai nemtörődömségből nem hívtak hozzá mentőt. Az áldozat 25 éves lánytestvérét most emberöléssel gyanúsítják - írja a dailymail.co.uk.

Azzal vádolják a tini családját, hogy miután a fiú súlyos fertőzést kapott, egyszerűen hagyták meghalni, nem adtak neki enni, nem hívtak hozzá orvost időben. A fiú hetekig szenvedhetett, mielőtt rohamos fizikai és mentális leépülést követően összeomlott a keringése, és az alultápláltság miatt meghalt.

A helyszínen egy baba maradványait is megtalálták. A rendőröknek először az orrfacsaró bűz tűnt fel. A baba az elhunyt tinédzser testvére volt: valószínűleg 1992-ben született, de azt nem tudni, hogy élve vagy holtan jött a világra.

A most elhunyt gyerek apját a nagymama nem engedte a család közelébe, ezért azt egyelőre nem tudni, hogy ő tudott-e a házban zajló borzalmakról.

Kommentek:

Top 0