• Külföld
Faktor

Halálra verték a dadát: kiderült, miért kellett meghalnia

A család kegyetlenül bánt a francia dadával. Ha nincs a szomszéd, megúszták volna a gyilkosságot is.

Sophie Lionnetet előbb bezárták, brutálisan megkínozták, majd halálra verték, holttestét pedig a kertben próbálták elégetni. Ahogy azt a Faktor is megírta, a kegyetlen gyilkossággal a 34 éves Sabrina Kouidert és párját, a 40 éves Ouissem Medounit gyanúsítják.

A 21 éves lány egy évvel ezelőtt költözött a családhoz, mint bentlakásos dada, de bizarr és elnyomott körülmények között élt ott francia származása miatt. Az is kiderült, hogy Kouider asszony többször is megvádolta a lányt, hogy szexuálisan zaklatja az egész családot, a végzetes éjszakán pedig lopással gyanúsították, ártatlanul – írja a Metro.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Sophie Lionnet holttestére még szeptember 20-án találtak rá egy dél-londoni ház udvarán, testén durva erőszak nyomai voltak kimutathatók: eltört a szegycsontja, az állkapcsa és négy bordája is. A pár elismerte, hogy megpróbálták eltüntetni a holttestet, de a gyilkosság vádját – miszerint halálra verték – elutasítják.

  Az volt a tervük, hogy eltüntetik Sophie testét, így később azt hazudhatják a rendőrségnek, hogy a lány hazament Franciaországba. Úgy gondolták, hogy a hatóságok majd eltűnt személyként kezelik az esetet és őket nem fogják felelősségre vonni. Azzal azonban nem számoltak, hogy a folyton aggodalmaskodó szomszédjuk felfigyel a tűzre és a bűzös füstre, mely kertjük felől jött és kihívja a rendőrséget.

  Richard Horwell ügyész azt nyilatkozta, hogy a 21 éves Sophie egy családi rémálomba csöppent. Nem csak fiatal volt, de naiv és sebezhető is, mely könnyű célponttá tette őt kizsákmányoló főnökei előtt.

  Sophie Lionnet halálát követően több mint nyolc órányi kegyetlen és szívszorító felvételre bukkantak a nyomozók a vádlottak mobiltelefonjaiban, ahogyan vallatják a fiatal lányt a lopással kapcsolatban.

  "Egy fiatal, halálra rémült, tehetetlen nőt láthatunk a felvételeken" – nyilatkozta az ügyész Richard Horwell, aki azt is elárulta, hogy a nő egykori barátja, a Boyzone zenekar egyik egykori tagja is segédkezett a nő elnyomásában.

  A gyanúsítottak arra nem tudtak választ adni, hogy miért szerették volna eltüntetni a holttestet, ha nem ők gyilkolták meg a lányt. Az ügyben nem született ítélet, a bírósági tárgyalás folytatódik.

  Kommentek:

  Top 16