• Krimi
Faktor

Senki sem gyanakodott rá: kiment cigizni és megölte ismerőseit

A tettes ezután tovább iszogatott barátaival.

Három napig keresték a rendőrök Kárpátalján azt az embert, aki Szolyván agyonvert egy 49 éves férfit. A tettes hazugságokkal próbálta félrevezetni a rendőröket.

A szolyvai lakó boltba ment, de onnan többé nem tért vissza - írja a Kárpátinfo. A törvényszéki vizsgálat után kiderült, hogy az áldozat halálát traumatikus sokk, súlyos belső vérzés, többszörös tüdő- és májszakadás okozta. A rendőrök három napig keresték a tettest.

Később kiderült, hogy a tragédia helyszíne melletti kávézóban egy társaság szórakozott, de mindannyian azt állították, hogy nem látták a támadót. A keresés során azonban kiderült, hogy a gyanúsított a társaság 29 éves tagja, de barátai nem is gyanakodtak rá. A rendőrök összegyűjtötték a bizonyítékokat és megállapították, hogy a gyanúsított előző nap összeveszett az áldozattal: a támadó cigizésre hivatkozva kiment a kávézóból, majd követte az áldozatot és összeverte. Ezután visszatért barátaihoz.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, jelenleg folyik a nyomozás. A szolyvai gyilkost héttől 10 évig terjedő börtönre ítélhetik.

Kommentek:

Top 0