• Krimi
Faktor

Brutális: néhány nappal az eljegyzése után késelték halálra a fiatalt

Többször is késsel szúrtak meg egy fiatalt a londoni otthonában, aminek következtében életét vesztette. Az elhunyt férfinak egy egyéves kislánya van, a párjával pedig nemrég jegyezték el egymást.

Egy fiatal apát halálra késeltek szombaton a saját menyasszonya előtt egy veszekedést követően az otthonában Londonban – írja az Evening Standard.

A 21 éves Kyle Mahert többször is megszúrták a szívén, a nyakán, a gyomrán és a fején, majd a borzasztó sérülései következtében a kórházban halt meg.

A tájkertészettel foglalkozó fiatal 17 éves jegyesével tartózkodott otthonában a halálos támadáskor, amely során a lány is megsérült a kezén, amikor megpróbálta megvédeni a párját. Úgy tudni, hogy ő még mindig kórházban van, de az állapota nem életveszélyes.

A pár csak néhány nappal a tragédia előtt jelentette be az eljegyzését a Facebookon. Mahertnek egy kislánya is volt, aki előző évben született egy korábbi partnerétől.

Egy 29 éves férfit, Richard Wilson-Michaelt őrizetbe vett a rendőrség, és  gyilkosság elkövetése, valamint támadó fegyver birtoklása miatt vádat emeltek ellene.

Kommentek:

Top 0