• Krimi
Faktor

Rettenetes tragédia történt, 15 éves lány az áldozat

A tini édesanyja többször is eszméletét vesztette a fájdalomtól.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Megkéseltek egy 15 éves román lányt hétfőn délután a holland határhoz közel fekvő Viersen egyik parkjában Németországban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban. A tinit kórházba vitték, de ott belehalt sérüléseibe. Egy szemtanú szólt a rendőröknek.

A német rendvédelmi szervek szerint az elkövető egy fiatal férfi volt, aki elmenekült - írja a Maszol. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni, helikoptert is bevetettek. Néhány órával később végül a 25 éves, török származású férfi önként jelentkezett a rendőrségen. A hatóságok annyit közöltek, hogy a férfi nem volt ismeretlen a rendőrség előtt.  

Az esti órákban a tragédia helyszínén a lány szülei egy kis emlékhelyet hoztak létre, ahol az áldozat édesanyja többször is eszméletét vesztette a fájdalomtól.

Alig egy hét alatt ez a második olyan gyilkosság Németországban, amelynek áldozata román nemzetiségű. Legutóbb egy 14 éves moldovai tinilány vesztette életét borzalmas körülmények között, miután az utcáról elrabolta, megerőszakolta, majd megcsonkította és megölte egy iraki származású férfi.

Kommentek:

Top 0