• Krimi
Faktor

Halálra késelte a barátnőjét a kegyetlen férfi

Azt hazudta a rendőrségnek, hogy holtan talált rá a párjára, majd kiderült, hogy ő gyilkolta meg, miután a kutyájuk miatt szóváltásba keveredtek.

Gyilkosság elkövetése miatt börtönbüntetésre ítéltek kedden egy férfit, mert halálra késelte a barátnőjét egy előzetes vita során – írja az Evening Standard.

A 42 éves Gavin Wilson gyomron szúrta a vele egyidős társát, amikor a kutyájuk miatt szóváltásba keveredtek még előző év márciusában. A szomszédok elmondása alapján a pár körülbelül egy órán keresztül veszekedett a londoni otthonuk előtt, majd bementek a házba, ahol aztán sor került a támadásra.

Wilson ezt követően elment otthonról, majd órákkal később azzal ébresztette a szomszédokat, hogy:

Meghalt, meghalt az én asszonyom. Meghalt, olyan hideg a teste.

A rendőrséget és a mentőket ezután hívták ki a helyszínre, az elhunyt asszonyt a kanapén találták meg, a testén egy sérülés volt, az arca pedig fel volt dagadva. A késre a konyhában bukkantak rá.

A férfi ugyan azt állította a rendőröknek, hogy amikor hazaért, halva talált rá a barátnőjére, azonban két nappal később gyilkosság elkövetése miatt vádat emeltek ellene. A bizonyítékok által ugyanis bebizonyosodott, hogy hazudott azzal kapcsolatban, hogy hol tartózkodott a párja halálakor.

Kommentek:

Top 0