• Krimi
Faktor

Halálra késelte a kutyáját, mert megharapta a feleségét

A rákban haldokló új-zélandi férfi, Gordon Jenkins a betegsége miatt vallotta be, hogy halálra késelt egy kutyát, mert az megtámadta a feleségét. Sam, a kutya a férfi vallomása szerint egy "kislabdányi méretű húst" harapott ki a felesége lábából.

Fotó: Europress / Derrick Ceyrac - AFP

Fotó: Europress / Derrick Ceyrac - AFP

A jelentés szerint az 58 éves férfi bement a kutya gazdájának otthonába, ragasztószalaggal leragasztotta az állat száját, majd hazavitte. Először a kutya nyakát szúrta meg, majd „féktelen támadásba” fogott, és többször is megvágta Samet – írja a Telegraph.

Jenkins azt mondta, azért ölte meg a kutyát, mert attól tartott, hogy képes lenne újra támadni. A férfi a rendőrséget is kritizálta, amiért nem tett semmit a kutya megállításáért.

„Soha senkit nem öltem meg életemben, csak néhány méhet nyomtam agyon. Olyan emberséges voltam, amennyire csak lehettem. Nem akartam a lelkiismeretemre venni, ha a kutya még valakit széttép azért, mert a rendőrség nem tudott időben megszabadulni tőle. „

Jenkins azt mondta, hogy miután a kutya megtámadta a feleségét, „elvesztette őt”, és bevallotta, hogy azóta depresszióban és pénzügyi problémáktól szenved.

„Most mindenki a kutyára fókuszál, és arra, hogy mi történt vele. De mi van az én kedves feleségemmel?”

A kutya a vallomások szerint többször is megharapta Jenkins feleségét a támadása során – még akkor is belekapott a sípcsontjába, mikor a sebesült nő megpróbált arrébb mászni.

A férfit szándékos állatkínzással vádolják, jövő hónapban tartják a tárgyalását.

Kommentek:

Top 0