• Krimi
Faktor

Halálra hintáztatta 3 éves kisfiát, a gyerek két napig ült a hintában

A hároméves fiú már halott volt, de édesanyja még mindig lökte a hintában, amikor megtalálták. A fiú 40 órán át ült a hintában.

Forrás: Charles megyei Államügyészi Hivatal

Forrás: Charles megyei Államügyészi Hivatal

Az eset Marylandben történt, az Egyesült Államokban. A rendőrség tavaly májusban találta meg a nőt, amint halott kisfiát löki a hintában egy parkban, 35 mérföldre Washingtontól. A gyerek 40 órája ült a hintában kabát és cipő nélkül. Kihűlés és kiszáradás miatt halt meg.

A 25 éves nőt gyermekbántalmazással, emberöléssel és gyermek elhanyagolásával vádolták. A nő bűnösnek is mondta magát szándékos emberölésben, de a bíró hétfői döntése szerint a nő büntetőjogilag nem felelős kisfia haláláért mentális problémái miatt. A nő ugyanis skizofrén - írja az NBC Washington.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Orvosi vélemények alapján a nő jelenleg nem veszélyes önmagára és másokra, ezért feltételes szabadlábra engedték, de mentális egészségügyi kezelésekre kell járnia. Amennyiben nem felel meg, egy mentális egészségügyi intézetbe kerül. A fiú édesapja azt mondta, a gyerek halála előtt próbálta megszerezni a felügyeleti jogot.

    Top 16