• Belföld
Faktor

Halálos méreg Ferihegyen: feladta magát a fiatal férfi a rendőrségen

A 24 éves férfi önként jelentkezett a hatóságoknál.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kábítószer birtoklás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 32 éves nő 2018 első félévében ismeretlen helyen postai küldeményként saját nevére Kínából megrendelt bruttó 506,5 gramm fehér port. A küldeményről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai megállapították, hogy az kábítószergyanús anyagot tartalmazhat, ezért feljelentéssel átadták azt az RRI-nek.

Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a küldemény fentanil származékot tartalmaz, amely kábítószernek minősül - írja a police.hu. A rendőrség időközben megállapította, hogy a bűncselekménnyel a nő mellett egy 24 éves férfi is összefüggésbe hozható.

A 32 éves nőt a rendőrök szeptember 22-én elfogták, majd új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az asszony vallomást tett, a nyomozás során szabadlábon védekezik. Az RRI ügyeletén szeptember 24-én délben a 24 éves férfi önként jelentkezett, elszámoltatása folyamatban van.

Kommentek:

Top 0