• Krimi
Faktor

Rendőrök gázolták halálra Józsefet, aki hazafelé tartott

A rendőrautó valamiért áttért a szemközti forgalmi sávba.

Két szolgálatban lévő rendőr ütötte el Szigetszentmiklóson a 41 éves Kovács Józsefet, aki a baleset után a kórházban meghalt. A sofőr a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő járőre volt, kisebb csuklósérülésekkel megúszta.

A tragédia estéjén, április 30-án József a barátaival ünnepelte az egyik társuk születésnapját a belvárosban. Tíz óra körül úgy döntött, hogy elköszön és hazaindul az egyik XXI. kerületi munkásszállóra. Általában a Csepelig közlekedő HÉV-vel szokott utazni, a baleset előtt valamiért mégis Szigetszentmiklóson kötött ki. A Bors megtalálta a halálra gázolt József nővérét:

Nem tudjuk, hogy került oda. Lekéshette az utolsó HÉV-et, talán elaludt a buszon, Szigetszentmiklósról pedig hazasétált volna. Este tíztől hajnali kettő óra húszig nem hallottunk róla semmit. Tá­jékoztatást nem kaptunk, annyit tudtunk, amennyit az interneten láttunk.

A baleset körülményei­ről nem sokat tudni, de az biztos, hogy a rendőrautó valamiért áttért a szembe jövő sávba, ahol elütötte a hazafelé tartó Józsefet, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Válságos állapotban vitték kórházba, ahol néhány óra múlva meghalt.

Kommentek:

Top 0