• Belföld
Faktor

Halálra gázolta a 23 éves Adriennt a busz, a sofőr hibázhatott

A szülők a fodrásztól várták haza a fiatalt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Fotó: Mészáros Annarózsa

Valószínűleg sosem tudják feldolgozni a kecskeméti szülők lányuk elvesztését: a 23 éves Adrienn a nyomozás szerint azért halt meg, mert a buszsofőr hibázott - írja a Bors.

A múlt hét szerdán Kecskeméten halálra gázolt 23 éves lány édesanyja pár nappal a tragikus baleset után megtörten, mégis higgadtan üzent a volán mögött ülő sofőröknek.

Bejegyzésében azt írta, minden járművezető gondolkodjon el, amikor a zebrához ér, hiszen az a gyalogos, aki nem ér át rajta épségben, valakinek a gyereke, az édesanyja, édesapja, férje vagy felesége.

EZT IS AJÁNLJUK:
    De ne feledjék, önök, sofőrök, hogy az áldozat az önök hozzátartozója is lehet. Soha ne éljék át azt, amit mi átéltünk, amikor a 23 éves lányunkat a fodrásztól hazavárván a kaputelefon csörgése után a rendőrség jelentkezett be

    – emlékezett vissza a szörnyű estére. A szülőket a rendőrség személyesen tájékoztatta, hogy Adriennt halálra gázolta egy menetrend szerinti busz a zebrán a Piaristák terén. A portál szerint komolyan megviselte a baleset a buszt vezető sofőrt. A baon.hu-nak azt mondta a rendőrség, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint már bizonyos, emberi mulasztás okozta a gázolást. Az ügyben gondatlanságból elkövetett halálos közlekedési baleset okozása miatt büntetőeljárás indult. Ennek kapcsán keresik azokat, akik látták a február 7-én 20 órakor történt tragédiát.

    Kommentek:

    Top 16