• Krimi
Faktor

Öngyilkos akart lenni a Szentendrei úton történt halálos baleset okozója, így él most

A vétkes sofőr még kórházban fekszik, de előzetesbe tették.

Az autóbalesetben elhunyt Bálinttól bú­csúznak az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban. A fiú, aki aki barátjával együtt szörnyethalt az ütközésben, nemrég ünnepelte 22. születésnapját.

Rommá tört az autó. (Fotó: MTI-Mihádák Zoltán)

Rommá tört az autó. (Fotó: MTI-Mihádák Zoltán)

Bálintra mindenki úgy emlékszik, mint segítőkész, nagylelkű srácra, aki nagyon ért az informatikához. Szülei egymásba karolva hallgatják végig az iskolai beszédeket, majd ők is megszólaltak.

Emlékszem, amikor csecsemőként a karomba vettem. Tisztán látom magam előtt, ahogy vezetni tanítom. Veszélyesen vezetett, mindig feszegette a határait. A sors gúnyos fintora, hogy szombat éjjel vétlenként halt meg autóbalesetben

– mondta a Bors szerint a fiú édesapja.

A Fővárosi Főügyészség előzetesbe tette a vétkes sofőrt, aki 130-cal belehajtott Bálint és Richárd piros lámpánál várakozó autójába a III. kerületi Szentendrei úton. A hatóság azért döntött így, mert félő, hogy a jelenleg kórházban fekvő sofőr megszökik vagy elbújik az igazságszolgáltatás elől. Sajtóhírek szerint a Mercedes vezetője részeg volt a balesetkor.

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

Fotó: MTI-Mihádák Zoltán

A Blikk úgy tudja, hogy a Mercedest vezető férfi, O. Á. jelenleg is kórházban van súlyos, gerinc- és bordasérüléssel. A portál szerint nem először került gyógyintézménybe, korábban ugyanis mentális problémával irányították orvoshoz.

Fél évvel ezelőtt Á.-t egyik éjszaka a pszichiátriára vitték. Öngyilkos akart lenni, és megpróbálta felvágni az ereit, de a segítség időben érkezett

– mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő nő, aki korábban nagyon jóban volt a balesetet okozó férfival. Ő azt is elárulta, hogy a férfi nagy rajongója az autótípusnak, amivel a halálos balesetet okozta: több Mercedes CLK- ja is volt.

Kommentek:

Top 0