• Belföld
Faktor

Álmában halt meg a fiatal Gina, szerelme is elhunyt mellette

Az édesanyát csak az nyugtatja, hogy lánya nem szenvedett.

Csak az vigasztalja a debreceni balesetben meghalt 23 éves Gina szeretteit, hogy a boncolási jegyzőkönyvből az édesanya, Éva megtudta, lánya egy pillanatig sem szenvedett. A fiatalt jövő héten temetik el.

Álmában érte a halál a kislányomat. A túlélők azt mondták, ő és a nászasszony is aludt az autóban az ütközéskor. Gina halálát koponyatörés okozta. Egy szülőnek képtelenség feldolgozni, hogy az imádott gyerekét nem ölelheti meg többé, az azonban némi megnyugvást ad, hogy tudom: semmiféle fájdalmat nem érzett, mielőtt örökre elaludt.

- mondta a Blikknek az asszony.

Október 3-án késő este Debrecen külterületén egy Skoda és egy Seat frontálisan összeütközött. A Seatban öten ültek: közülük hárman, a sofőr, Attila, valamint szerelme, Gina és a fiú édesanyja is meghalt. A másik két utast jelenleg is kórházban ápolják. A szakértői vizsgálatok megállapították, hogy a Seat vezetője vétlen volt a balesetben, teljesen szabályosan közlekedett.

A Skoda sofőrjét előbb kórházba vitték, majd miután az orvosok ellátták, a rendőrök őrizetbe vették. A Blikk információja szerint kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett: tettét azzal magyarázta, hogy úgy észlelte, a seatos át akar menni a sávjába, ezért elrántotta a kormányt. Így azonban elkerülhetetlen volt a frontális ütközés.

A rendőrök kezdeményezték a sofőr előzetes letartóztatását, de a bíróság döntése szerint szabadlábon védekezhet.

Kommentek:

Top 0