• Krimi
Faktor

Brutális valóságshow indul: halál és nemi erőszak is történhet benne

Az új műsor célja, hogy a játékosok eltöltsenek kilenc hónapot a tajgán, ahol medvék és farkasok is élnek. Aki kibírja, pénzt nyer. A szervezők nem tiltanak meg semmit a játékosoknak, még a gyilkosság és a nemi erőszak sem kizárt.

2017. július elsején egy új valóságshow indul Szibériában egy novoszibirszki vállalkozó, Jevgenyij Pjatkovszkij vezetésével. A műsorban 30 különböző országból érkező játékosok fognak szerepelni, akiknek kilenc hónapot kell majd eltölteniük a medvéktől és farkasoktól hemzsegő tajgán, ahol nyáron gyakori a plusz 35, télen pedig a mínusz 40 Celsius-fok – írja a 24.hu.

Illusztráció

Illusztráció

A Game 2: Winter című műsorra a versenyzők 100 kilónyi holmit vihetnek magukkal, aminek a nagy része feltehetőleg élelmiszer lesz, habár valószínűleg még így is rá lesznek szorulva a vadászatra és a (lék)horgászatra is.

A vetélkedő célja az, hogy a játékosok kibírják a 9 hónapot: akiknek sikerül, osztozhatnak a 100 millió rubeles, vagyis 485 millió forintos nyereményen. A részvételnek azonban nevezési díja is van: 10 millió rubel, tehát közel 5 millió forint. Habár nem minden résztvevőnek kell majd kifizetnie ezt a pénzösszeget, ugyanis lesz olyan játékos is, akit a nézők szavazhatnak be az interneten.

A 35 éves vállalkozó szerint a show gyártása körülbelül 1 milliárd rubelbe kerül majd. Operatőri stábjuk nem lesz, helyette kétezer fix kamera rögzíti majd a történéseket, és a versenyzők is kapnak kamerákat.

A szervező azt is elmondta, hogy nem tiltanak meg semmit a játékosoknak, ezért minden résztvevőnek alá kell írnia egy nyilatkozatot arról, hogyha esetleg gyilkosság vagy nemi erőszak történik, az nem a szervezők felelőssége.

A játékosoknak lesz egy műholdas pánikgombja is, amelynek a megnyomásával feltehetőleg fél órán belül odaér egy helikopter a helyszínre, de a gomb használatával a játékból is kiesik a versenyző.

Az Éhezők viadalára hajazó műsor több országban is látható lesz.

Kommentek:

Top 0