• Sport
Faktor

Most derült ki: ezért halt meg a magyar sportoló, kisfia anya nélkül nő fel

A kézilabdázót agyvérzés szerű tünetekkel vitték kórházba. Korábban súlyos betegséggel küzdött.

Agyvérzésszerű tünetekkel vitték kórházba a korábban arcüreg­daganattal küzdő Mahler Brigittát, az NB I-es Kiskunhalas és Békéscsaba egykori kézisét. A 34 éves sportoló életét nem tudták megmenteni, kisfia édesanya nélkül nő fel.

Mahler Brigitta már 17 évesen az NB I-es Békéscsabában játszott, majd megfordult a szintén élvonalbeli Kiskunhalasban és szülővárosa, Gyula NB I/B-s csapatában is.

Nagyszerű és csupa szív ember volt, nem ismert lehetetlent. Két éve arcüregdaganatot diagnosztizáltak nála, de abból teljesen kigyógyult. Úgy tudom, most agyvérzésszerű tünetekkel vitték kórházba Budapestre, ahonnan a családja még úgy jött haza, hogy Brigi jobban van. Majd az esti órákban érkezett a szörnyű hír, hogy szervezete feladta a küzdelmet

– írja a Bors a Gyulasport Nkft. technikai vezetőjére, Máthé Istvánra hivatkozva. Brigitta 2014-ben családalapítás miatt hagyott fel az aktív sporttal, ekkor született meg kisfia. Ezután edzőnek állt, Gyulán 8-9 éves gyerekekkel foglalkozott, akik nagyon szerették. Ám ekkor diagnosztizálták nála a betegséget, amely miatt kénytelen volt feladni munkáját.

Kommentek:

Top 16