• Külföld
Faktor

Felfoghatatlan tragédia: apja nem engedte, hogy orvost hívjanak a haldokló gyerekhez

A 8 éves fiú megette apja metamfetaminját, mert müzlinek hitte a drogot.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Drogtúladagolásban halt meg egy 8 éves kisfiú az amerikai Indiana államban, miután gabonapehelynek hitte, és megette apja metamfetaminját. A boncolás eredménye szerint a gyerek a halálos adag 180-szorosát fogyasztotta el a kábítószerből.

A kisfiú apja ellen több vádpontban indítottak eljárást, köztük segítségnyújtás elmaradása miatt - írja a wdrb.com. A férfi ugyanis nem hívott mentőt a fiához, sőt, fegyverrel fenyegette azokat, akik orvost akartak hívni.

A helyi rendőrség szerint a kisfiú reggel azzal ébresztette az apját, hogy nagyon éhes. A férfi azonban közölte vele, hogy nincsen étel a házban. A rendőrség szerint a kisgyerek ekkor találta meg a konyhában apja metamfetaminját, és azt hitte a tányérban lévő barna színű kristályra, hogy gabonapehely.

Ezután az apa már csak azt vette észre, hogy fia furcsán viselkedik: testvérével beszélgetett, aki nem volt ott, majd a fejét a padlóba verte. Ekkor áthívta magához egyik ismerősét, aki közölte vele, hogy mentőt kellene hívni a gyerekhez, de az apa ezt hallani sem akarta, fegyverrel fenyegetőzött.

Miután az ismerős elmenekült a dühöngő férfi elől, az apa szülei házához autózott a gyerekkel, de ott sem akarta hagyni, hogy mentőt riasszanak a gyerekhez. Végül azonban sikerült értesíteni a mentőket, de a kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

Kommentek:

Top 0