• Külföld
Faktor

Félelmetes dolgokról számolt be a halálból visszatérő férfi, ezt látta

Mindenki tudni szeretné, hogy mi vár rá a halála után, de a tudomány jelenlegi állása szerint ezt nem tudjuk kideríteni úgy, hogy életben is maradunk közben. Azok viszont, akik átélték a klinikai halál állapotát, érdekes dolgokról számolnak be.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Egy férfi a Redditen írta le az élményeit arról, amikor másfél évvel ezelőtt fuldokolni kezdett, és olyan érzése volt, mintha az időben utazna, mielőtt az életmentők újraélesztették volna:

Szerencsém volt látni, hogy a jó lelkek és az elátkozott lelkek hova kerülnek.

„Amikor meghalsz, tudni fogod, hogy halott vagy, mert két dolog történik veled. Egyrészt egy fényalagúton fogsz átutazni, majd egy olyan helyre kerülsz, ahol semmi más nincs, csak félelem és sötétség… Na erről a helyről tudni fogod, hogy ez a pokol, és itt maradsz az örökkévalóságig.”

A férfi szerint a rossz emberek ide kerülnek, és az ellenségének sem kívánja ezt a kínt. Azt is látta azonban, hogy hova mennek a „jók”. A fényes alagútból a jó lelkek egy jobb hely felé haladnak tovább, amely igen fényes.

A történethez persze az is hozzátartozik, hogy haldoklás – főképp fuldoklás közben – az ember agya oxigénhiányban szenved, ezért hajlamos hallucinálni – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 16