• Élet
Faktor

Egy hajléktalan segített a fagyoskodó fiatalokon

A legváratlanabb helyről érkezett a segítség a két fiatal számára, amikor az utcán fagyoskodtak éjszaka: egy hajléktalantól. A fiatalok cserébe megváltoztatták a férfi életét.

Szokatlan dolog történt vasárnap Londonban: egy fiatal pár az éjszakai bulizás után lekéste az utolsó vonatot, az állomást pedig csak négy óra múlva nyitották ki. Meglepetésükre váratlan helyről kaptak segítséget: egy hajléktalantól – írja a 24.hu a Daily Mail-re hivatkozva.

Illusztráció

Illusztráció

A 22 éves Charlotte Ellis és a vele egyidős barátja, Taylor Waldon a januári fagyban az utcán álldogált, amikor egyszer csak valaki megszólt a hátuk mögül:

Ha gondolják, kölcsönadom a kabátom és a paplanom, hosszú lesz a várakozás, és fagyos az éjszaka.

A lány nem sokat gondolkodott az ajánlaton, rögtön bebújt mellé a paplan alá. Ezt követően gyorsan összebarátkoztak a Joey nevű férfival, majd miután eltöltöttek együtt néhány fagyos órát, felajánlották neki, hogy menjen velük haza. A férfi csak győzködés után fogadta el a meghívást. Amikor megérkeztek a lány essexi rokonainak házába, Joey vehetett egy fürdőt, és ágyban tölthetett egy éjszakát. Ezután fodrászhoz és étterembe vitték, kapott egy telefont, és egy filmet is megnéztek vele.

Charlotte öt napon belül munkát, majd lakást is talált a számára. A lány a Facebookon osztotta meg a történetet, azt mondta:

Attól, hogy valakik fedél nélkül élnek, még nem kell azt feltételezni, hogy rossz emberek. Pont olyanok, mint te meg én.
Kommentek:

Top 0