• Krimi
Faktor

Álmukban tört ismerőseire az őrjöngő hajdúszováti férfi

Egy hajdúszováti férfi tört be ismerőséhez augusztus 18-án, mert nagyon részeg volt, és még inni akart. Pénz is kellett neki, így este 10-kor útra kelt.

Egész nap ivott, de az ismerősei házába könnyen bejutott. A lelakatolt kiskaput leemelte a sarkáról, a bejárati ajtó pedig nyitva volt, így bement a házba. Az egyik alvó embert többször is arcon ütötte az öklével, és közben bort követelt tőle.

Illusztráció.

Illusztráció.

A felébresztett embernek sikerült kimenekülnie a házból, és szomszédja udvarán elbújnia. A részeg férfi ezután a házban lévő másik embert támadta meg, az arcát ütötte és mellkason rúgta. Közben pénzt és cigarettát követelt. Áldozatának szintén sikerült kiszaladnia a házból, de a részeg férfi nem engedte, hogy segítséget kérjen.

Még egy ember aludt a házban, de a történtekre felébredt, és hívta a rendőröket. A támadó ekkor viszont elmenekült, de nem vitt el semmit.

A férfi előzetes letartóztatásban van, a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség pedig rablás és súlyos testi sértés, valamint erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés miatt emelt vádat. A vádiratban fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást kértek a férfi ellen – tájékoztatott dr. Pocsai Edit főügyész.

Kommentek:

Top 0