• Krimi
Faktor

Évnyitóra még elment a 6 éves kisfiú, majd apja végzett vele Hajdúszoboszlón

Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón. Fájdalmas részletekre derült fény.

Mint azt megírtuk, családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: az első hírek szerint egy férfi mérget itatott hat­éves fiával, majd felakasztotta magát. B. László végzetes elhatározásáról értesítette feleségét is, aki felvágta ereit.

A 45 éves B. László múlt pénteken tűnt el hatéves kisfiával. Tegnap azonban a férfit és gyermekét a Keleti-főcsatorna közelében holtan találták, László felesége a hajdúszoboszlói otthonukban végzett magával.

A Bors több olyan emberrel be­szélt, akik jól ismerték a családot. Egyikük azt mondta, hogy múlt pénteken még látták az évnyitón Lászlót és kisfiát.

Milán most lett volna első osztályos. Az évnyitóra Laci vitte el, később pedig még láttuk őket együtt, amint kifelé bicikliznek a városból. Úgy hallottuk, hogy a Keleti-főcsatorna közelében volt a hétvégi házuk. Senki sem gondolta, hogy mire készül Laci

– tette hozzá az ismerős. Egy másik barát arról számolt be, hogy László felesége, Bea pénteken még dolgozott. Alighanem ő jelenthette be férje és kisfia eltűnését. Az orvos szakértő fogja megállapítani a családtagok halálának pontos időpontját és sorrendjét.

Az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje korábban a Tourinform hajdúszoboszlói irodáját vezette. A férfit három évvel ezelőtt elbocsátották. Az ismerősök szerint László ekkor teljesen összeroppant, egyre agresszívebbé vált.

Ha segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kommentek:

Top 0