• Krimi
Faktor

Hihetetlen dolog derült ki a hajdúszoboszlói öngyilkos apa múltjáról

A férfinak korábban is volt már egy komoly kapcsolata, és gyermeke is született belőle.

Illusztráció.

Illusztráció.

Ahogy arról korábban a Faktor is beszámolt, a 45 éves B. Lászlót és fiát, a 6 éves Milánt hétfő este találták holtan egy erdőben, a gyermek anyjának holttestére pedig a lakásukon bukkantak rá.

A szomszédok szerint az utóbbi időben az édesanya boldognak tűnt, és az egyik szülő sem tudta volna bántani a gyermeket. Az apa is imádta Milánt, de kiderült, hogy már volt egy gyermeke, vele nem alakult zökkenőmentesen a kapcsolata.

"Laci már gimis korában összejött első gyermeke anyjával, aki közel tíz évvel volt nála idősebb. Bár nem biztos, hogy tervezték a kisfiút, az a gyerek szerelemben fogant" – mesélte a Blikknek a férfi fiatalkori barátja.

Az ismerősök szerint a férfi olyan fiatalon még nem volt kész az apaságra, ezért gyermeke anyjával különváltak, és László lemondott a kis Andor felügyeleti jogáról. Az anya gyermekével Amerikába költözött, a mai napig ott is élnek.

Egyelőre semmi sem biztos, még a rokonok is csak találgatni tudnak, mi vezethetett a szörnyű tragédiához. Az anya, Bea a búcsúlevelében hagyott térképen bejelölte, hogy hol találják férje és fia testét. Ezért felmerült, hogy a nő is jelen lehetett a tragédia idején, de még az is előfordulhat, hogy csak utólag értesült róla.Az anya és az apa öngyilkos lett, míg a kisfiút megölték. Az igazságügyi orvos szakértők sem tudják pontosan, ki és hogyan végzett Milánnal.

Kommentek:

Top 0