• Krimi
Faktor

Rettegésben élt és megbetegedett, de nem mert szólni, hogy apja molesztálja

A hajdúbagosi kislány eleinte nem is fogta fel, mi történik vele. Apja 12 év börtönt kapott.

Súlyosbította a Debreceni Ítélőtábla annak a hajdúbagosi férfinak a büntetését szerdán, aki éveken keresztül molesztálta kislányát. Tíz helyett tizenkét évet kapott. Az apát folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakban, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélésben és kiskorú veszélyeztetésében mondták ki bűnösnek.

A férfinak fegyházban kell letöltenie büntetését, de azután, hogy letöltötte a kétharmadát, feltételesen szabadon bocsátható. A tábla emellett megszüntette a férfi felügyeleti jogát is.

Az apa verte is a lányt.

Az apa verte is a lányt.

Az apa 2011 és 2015 között molesztálta 2003-ban született gyermekét Hajdúbagoson, “több szexuális bűncselekményt követett el”. A férfi mindig akkor közeledett kislányához, amikor részeg volt.

A gyerek 11 éves kora körül fogta fel, hogy apja mit tesz vele, és onnantól kezdve nem akart elmenni a láthatásokra, viszont a történtekről hallgatott, így anyja erőltette a kapcsolattartást. A kislány attól félt, hogy apja megveri, mert korábban, amíg együtt éltek, vele és anyjával szemben is erőszakos volt. A gyereknek 2016-ban romlani kezdtek a jegyei, sokat betegeskedett, amely mögött pszichés okok húzódtak, ekkor küldték pszichológushoz. Végül ott derült ki, hogy mi történt vele - írja a 24.hu.

Kommentek:

Top 0