• Külföld
Faktor

Hagyta, hogy barátnője élve elégjen az autóban

A férfi kimászott az autóból, taxival a kórházba vitette magát. Miközben barátnője a lángoló kocsiban maradt.

Brutális baleset történt péntek hajnalban, négy óra körül: egy autó, miután egyik sávból a másikba cikázott, egy beton sávlezáró elemnek csapódott, és kigyulladt. Mire a tűzoltók kiértek, a járműből gyakorlatilag semmi sem maradt. Az anyósülésen egy fiatal nő roncsok közé szorult és elégett holttestét találták meg.

A New Yorkban történt baleset részletei hamar kiderültek: a kocsit vezető 23 éves Saeed Ahmad a baleset után kimászott az autóból, majd leintett egy taxit és egy kórházba vitette magát, ahol ellátták könnyebb sérüléseit. Utasának, Harleen Grewalnek ezt követően esélye sem volt a túlélésre. A 25 éves lány élve égett el. A férfit a kórházban tartóztatták le a rendőrök - többek közt emberölés és cserbenhagyás miatt is kell majd felelnie.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az egyik autós még fel is vette, amint a férfi beszáll a taxiba, majd elhagyja a baleset helyszínét

    Ahmad a zsaruknak azt vallotta, megivott pár pohárkával, mielőtt autóba ült, ugyanakkor addigra, amire elfogták, már nem volt kimutatható a vérében határérték feletti alkoholszint - írja a New York Daily News. A férfi egyik rokona egyébként azt nyilatkozta, Ahmad megpróbált segíteni a nőn, és csak azután lépett le, hogy rájött, már semmit sem tehet.

    A sofőrrel ellentétben a horrorisztikus körülmények közt elhunyt Harleen Grewalt olyan embernek írták le szerettei, aki bármit megtett volna az emberekért. Barátai viccesen anyunak hívták gondoskodó természete miatt.

    Kommentek:

    Top 16